​​​​​​​DIN GARANTI FOR PROFESSIONELT ARBEJDE! - VI ER ALTID PARATE MED GODE IDEER OG HJÆLP​​​​​

Containerudlejning til bygge- og haveaffald eller opbevaring​

Leje af container til haveaffald eller byggeaffald i områderne omkring Aarhus og Risskov.

Vi tilbyder containerudlejning af åbne og lukkede containere i størrelserne 8-30 m3. Vore containere kan benyttes til stort set alle affaldstyper spændende fra haveaffald, byggeaffald, brandbart, ikke-brandbart, murbrokker, jord osv.

Vi rådgiver dig om affaldssortering og afgifter, så vi sammen finder den rigtige og mest økonomiske løsning for dig, når det kommer til containerudlejning. Vi leverer, hvor du ønsker, og vi sørger efterfølgende for korrekt bortskaffelse. Vi sørger naturligvis for alle fornødne tilladelser til opstilling i det offentlige rum.

Containere udlejes for weekender, enkelte dage eller langtidsleje til private og virksomheder i og omkring Aarhus. Vi tilbyder endvidere containerudlejning lejeeller salg af 10-20-40 fods skibscontainere til opbevaring af møbler, inventar og så videre.​

Kontakt os og for få et uforpligtende tilbud på containerudlejning

Skal du bruge en erfaren vognmand, er du velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring på telefon 86 21 00 11 eller skriv til vores e-mail mail@bendthansen.dk.​

Kontaktoplysninger

Telefon: 86 21 00 11

E-mail: mail@bendthansen.dk 

​​Firmaoplysninger​​

Vognmand Bendt Hansen & Sønner A/S

​CVR: 87562719​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.